اشتراک گذاری

ارسال فکس

وجود دستگاه فکس در بسیاری از اداره ها برای دریافت و ارسال فکس ضروری است. این دستگاه یک ماشین اداری پر فروش است که  امکان ارسال و دریافت نامه های اداری را با استفاده از خطوط تلفن مهیا می سازد. ساز و کار این دستگاه به سادگی انجام میگیرد. بدین صورت که کاغذ در دستگاه وارد شده و اسکن می شود و سپس از طریق تلفن به مقصد ارسال می شود. در واقع این دستگاه فکس است که نامه های مورد نظر را به کد های مناسب برای ارسال خطوط تلفن بدل میکند. این عملیات توسط دستگاه فکس مبدا انجام میگیرد. دستگاه های فکس متناسب با کارایی خود به انواع مختلفی تقسیم میشوند.

از آن جا که بسیاری از کاربران در خصوص چگونگی ارسال فکس سوالاتی مشابه را مطرح نموده اند، بر آن شدیم تا در این مقاله به بررسی مرحله به مرحله ی ارسال این نامه ها بپردازیم. شما عزیزان میتوانید برای آگاهی از نحوه ی انجام این فرایند تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

نحوه ی ارسال فکس

  • تهیه نمودن نامه ی مورد نظر

    ابتدایی ترین مرحله ی ارسال فکس مشخص نمودن نامه ای ست که کاربر قصد ارسال آن را دارد. نامه ی همراه، شامل اطلاعاتی مانند نام گیرنده، محتوای فکس و تعداد صفحه، شماره ی فکس و … میشود.

  • لازم است شماره ی فکس را وارد کنید

    پس از مشخص نمودن نامه ی همراه و سندی که قرار است تحت عنوان فکس ارسال شود، شما باید شماره فکس را شماره گیری کنید. انجام این کار دقیقا مشابه نحوه ی شماره گیری تلفن است. توجه داشته باشید که در بسیاری از دستگاه های فکس جدید، برای یک شماره محلی، کد منطقه نیاز به شماره گیری کاربر ندارد، اما شماره گیری کد همچنان برای شماره های راه دور لازم است.

  • کاغذ را در دستگاه قرار دهید

    در این هنگام باید کاغذ و نامه ی مربوطه را به منظور ارسال فکس  به دستگاه وارد نمایید. این کاغذها باید در جای درست و صحیح قرار بگیرند. برای دستگاه های فکس مختلف نحوه ی قرارگیری کاغذ متفاوت است.

  • از کاغذهای مناسب برای ارسال فکس استفاده کنید

    فراموش نکنید که دستگاه های فکس برای کار از کاغذ های استاندارد استفاده میکنند. یکی از مهم ترین ویژگی های این کاغذها مناسب بودن اندازه ی آن هاست.
    استفاده از کاغذ غیر استاندارد میتواند موجب گیر کردن کاغذ، جمع و چروک شدن کاغذ و در نهایت عدم ارسال فکس مورد نظر شود. رایج ترین اندازه ی کاغذ برای دستگاه های فکس، همانند پرینترها، کاغذ A4 یا سربرگ آمریکایی است.

  • ارسال فکس

    پس از انجام کارهایی که در مراحل قبل به آن ها اشاره شد، دستگاه آماده ی ارسال نامه ی مورد نظر است. پس از فشردن دکمه ی ارسال صدای بوق از دستگاه خارج میشود که امری طبیعی است. این صدا خبر از برقراری ارتباط بین دو دستگاه میدهد.
    این پروسه معمولا چند دقیقه به طول می انجامد و پس از آن ارسال نامه ی مربوطه با موفقیت به انجام میرسد.

نمایندگی تعمیرات دستگاه فکس

دستگاه فکس نیز مانند سایر ماشین های اداری از قطعات مختلف سخت افزاری و مکانیکی تشکیل شده است که خرابی هر کدام میتواند به ناکارآمدی دستگاه منجر شود. تعمیر فکس، در صورتی به درستی انجام خواهد شد که توسط مهندسین و کارشناسانِ مجرب، دوره دیده و متخصص انجام گردد. در صورتی که اقدامات به عمل آمده در جهت تعمیر و بازیابی دستگاه ناشیانه باشد، مشکلات متعدد بسیاری ممکن است در دستگاه به وقوع بپیوندند و خسارت های فراوانی را به همراه داشته باشد. از این رو توصیه میشود برای تعمیر و بازیابی دستگاه فکس حتما به مراکز معتبری چون نمایندگی تعمیرات دستگاه فکس مراجعه نمایید. چرا که تعمیرکاران فعال در این مرکز  دانش کافی نسبت به قطعات و ابزار مورد نیاز اطلاعات کافی دارند.

کلیه ی خدمات و سرویس های عیب یابی، تعمیر، بازیابی و ترمیم با گارانتی و ضمانت نامه ی معتبر کتبی همراه است. شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در نمایندگی تعمیرات دستگاه کپی تماس حاصل نمایید.

امتیاز شما به این نوشته

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩