چگونگی عملکرد دستگاه کپی ، شامل نحوه ی استفاده ی عمومی از آن و همچنین آشنایی با عملکرد قطعات مختلف این دستگاه است. جهت استفاده ی عمومی از دستگاه کپی سینی کاغذ را چک کنید، با چک کردن سینی کاغذ کش دستگاه خود متوجه خواهید شده که کاغذ برای استفاده وجود دارد یا خیر، همچنین مطمئن شوید که اندازه ی سینی کاغذ کش درست باشد. یک خط برای نشان دادن اندازه کاغذی که در سینی کاغذ جا می گیرد وجود دارد . برای استفاده از اسکن دستگاه، اگر فقط یک صفحه را می خواهید اسکن کنید آن را رو به پایین روی اسکنر گذاشته و اسکن بگیرید . برخی از دستگاه های کپی دارای ویژگی کپی گرفتن زیاد اسناد می باشند.
اگر می خواهید صفحات زیادی را کپی بگیرید صفحه ای را که می خواهید کپی کنید را رو به بالا روی اسکنر قرار دهید. جهت آشنایی با چگونگی عملکرد دستگاه کپی ، یکی از مراحل انتخاب تنطیمات درست می باشد. اندازه صفحه هایی را که می خواهید کپی بگیرید را وارد دستگاه کنید و همچنین شما می توانید تنظیمات دیگری را وارد پرینترنمایید. مانند یک رو زدن یا دو رو زدن صفحه. جهت پرینت گرفتن، دکمه ی پرینت را فشار دهید به این ترتیب دستگاه فتوکپی عملیات پرینت را آغاز خواهد کرد. صفحات پرینت شده در سینی خروجی می باشند. صفحات پرینت شده را بردارید . صفحات کپی شده ی خود را برداشته و فراموش نکنید که صفحه اصلی خود را نیز بردارید.
چگونگی عملکرد دستگاه کپی (نحوه ی عملکرد قطعات داخلی دستگاه)
- چگونگی عملکرد دستگاه کپی به این صورت است که، ابتدا روی غلتک نواری یا استوانهای درام (Drum) یک بار الکتریسیته یکنواخت ساکن معمولا ۷۰۰-۶۰۰ ولت توزیع میشود. سطح غلتک با هادی نوری پوشیده شده است. در گذشته هادی نوری با روکش سلنیوم پوشیده شده بود که با بار مثبت شارژ میشد. اما بهدلیل سمی بودن آن، امروزه از هادی نوری آلی با بار منفی استفاده میشود.
- فتوکپی یعنی کپی با استفاده از نور، در دستگاه کپی از نور استفاده میشود و به این خاطر است که به آن دستگاه کپی میگویند. چگونگی عملکرد دستگاه کپی در این بخش به این صورت است که، باریکه ی نور شدیدی از کاغذی که روی شیشه دستگاه کپی قرار داده شده است، عبور میکند. قسمتهای سفید کاغذ نور را منعکس کرده و هنگامی که نور منعکس شده به سطح درام برخورد میکند، آن قسمت سطح باردار درام خنثی میشود. نواحی تیره سطح کاغذ (مانند متن و تصاویر) نور را منعکس نمیکنند (جذب میکنند) و در نتیجه نواحی با بار منفی روی درام باقی میماند.
- نحوه ی کارتونردر دستگاه کپی، به این صورت است که، پودر تیره تونر که با بار مثبت شارژ شده، به بارهای منفی که روی درام باقی ماندهاند،میچسبند بارهای غیرهمنام یکدیگر را جذب میکنند در واقع درام میتواند بهصورت انتخابی شارژ شود. در نتیجه فقط قسمتهایی از آن تونر را جذب میکند. جایی که کاغذ اصلی سیاه است، بر روی درام الکتریسیته ساکن ایجاد میکند؛ اما جایی که سفید است، ایجاد نمیکند و یک تصویر از مدرک بر روی آن شکل میگیرد.
خواندن این مقاله پیشنهاد می شود :کد خطا F2 در دستگاه کپی شارپ
- سطح کاغذ با الکتریسیته ساکن منفی شارژ میشود و تونر باردار مثبت از سطح درام به سطح کاغذ جذب میشود. تونر به دما حساس است و در نتیجه هنگامی که ذرات نرم تونر از درام جدا و جذب کاغذ میشوند، با استفاده از گرما به سطح کاغذ میچسبند و به این ترتیب یک کپی ایجاد میشود.
- مرحله آخر چگونگی عملکرد دستگاه کپی ، به این صورت است که، هادی نوری پاک شده و برای کپی بعدی آماده می شود. این عمل بهطور عادی بهوسیله ی در معرض نور قراردادن آن و خروج بارهای الکتریکی باقیمانده و نیز حذف تونرهای اضافی بهوسیله یک تیغه، انجام میشود.
نمایندگی کپی و واحدهای تعمیرات کپی
در این صفحه کاربرد برندهای مختلف عملکرد دستگاه کپی را مورد بررسی قرار دادیم. نمایندگی کپی به تعمیر تمامی محصولات کمپانی کپی می پردازد. تکنولوژی و فناوریهای روز بکار گرفته شده در محصولات کپی ، تولید محصولات منحصر به فرد را به همراه داشته است. ازین رو تعمیرات کپی نیازمند تخصص و مهارت ویژه می باشد. از همین رو نمایندگی کپی واحدهای تعمیرات مجزا را جهت ارائه ی خدمات خود در نظر گرفته است.
از مشخصات اصلی کادر فنی نمایندگی تعمیرات کپی ؛ تخصص، مهارت، پشتکار، تجربه و دانش، خلاقیت، اخلاق مداری و تعهد، احترام به مشتری و… می باشد. تعمیرات کپی نیازمند آشنایی با قطعات سخت افزاری و ویژگی های نرم افزاری محصولات مختلف کپی می باشد. نمایندگی تعمیرات کپی جهت تعمیرات هریک از محصولات این برند متخصصین مخصوص به همان حوزه را به کار گرفته و همین امر موفقیت نمایندگی تعمیرات کپی را به همراه داشته است.
لینک های مفید
مرکز تعمیرات کپی / تعمیرگاه اصلی کپی پاناسونیک / تعمیرگاه اصلی کپی سامسونگ / تعمیرگاه اصلی کپی اچ پی / تعمیرگاه اصلی کپی ریکو / تعمیرگاه اصلی کپی کیوسرا / تعمیرگاه اصلی کپی زیراکس / تعمیرگاه اصلی کپی کانن / تعمیرگاه اصلی کپی کونیکا مینولتا / تعمیرگاه اصلی کپی توشیبا / تعمیرگاه اصلی کپی شارپ / تعمیر دستگاه کپی کانن / تعمیر دستگاه کپی دل / تعمیر دستگاه کپی اچ پی / تعمیر دستگاه کپی کونیکا مینولتا / تعمیر دستگاه کپی ریکو / تعمیر دستگاه کپی شارپ / تعمیر دستگاه کپی توشیبا /
تعمیر دستگاه کپی زیراکس / تعمیر دستگاه کپی سامسونگ / تعمیر دستگاه کپی پاناسونیک / نمایندگی اصلی مادربرد / نمایندگی اصلی بازیابی اطلاعات / نمایندگی اصلی آل این وان / نمایندگی اصلی تی وی مانیتور / نمایندگی اصلی ویدئو پروژکتور / مرکز سخت افزار ایران / نمایندگی اصلی نوت بوک / نمایندگی اصلی لپ تاپ / نمایندگی اصلی ماشین های اداری / نمایندگی اصلی تعمیرات موبایل / نمایندگی اصلی تعمیرات تبلت