اشتراک گذاری

Chester Carlson

Chester Carlson

  Chester Carlson فلوید (۸ فوریه ۱۹۰۶) یک فیزیکدان، مخترع، در سیاتل، واشنگتن بود.

  Chester Carlson همچون هزاران نفر دیگر، در آرزوی اختراع چیزی بنیادی و ماندگار بود. او برای رسیدن به هدف، در مؤسسه فناوری کالیفرنیا ثبت‌نام کرد و تهیه شهریه چند صددلاری آن را به با قرض گرفتن از جاهای مختلف به جان خرید، تا جایی که زمانی که فارغ‌التحصیل شد، حدود ۱۵۰۰ دلار بدهی به بار آورد. اما اختراع‌های اولیه Chester Carlson , چیزهای قابل اعتنایی نبودند: بطری، مسواکی که قسمت فرچه آن قابل تعویض بود.

  اما در حین ثبت همین اختراع‌های مختلف، روند دشوار ثبت اختراع و پتنت‌ها، Chester Carlson را که مبتلا به التهاب مفاصل هم بود و تهیه نسخه‌های متعدد پتنت‌ها با فرایند دستی برایش دشوار بود، به فکری انداخت: چه می‌شود که جعبه جادویی‌ای اختراع شود که با فشار یک دکمه، از روی اسناد، چند رونوشت برابر با اصل بگیرد! کارهای تئوریک این اختراع را البته فیزیکدانی مجارستانی به نام پال سلنی، انجام داده بود. چستر کارلسون با مطالعه آن نوشته‌ها، بر آن شد که این دستگاه را در عمل بسازد. به همین خاطر آشپزخانه منزل خود را تبدیل به آزمایشگاه کرد و بعد مدت‌ها کار تمام‌وقت و در شرایطی که یک بار منزل تا آستانه سوختن هم پیش رفته بود، توانست موفق شود: در سال ۱۹۳۸، او توانست، نخستین دستگاه فتوکپی را بسازد. اما در کمال تعجب شرکت‌های بزرگی مثل IBM یا روی خوشی به این اختراع نشان ندادند. کار بر Chester Carlson دشوار شد، بحران زندگی او را فراگرفت و همسرش هم او را تنها گذاشت. تا اینکه شرکتی به نام هالوید، متوجه اهمیت دستگاه شد و از به زودی میلیون‌ها دستگاه از اختراع او ساخته شد.

تعمیرات دستگاه کپی

Chester Carlson

  الکتروفتوگرافی یا زیروگرافی روشی برای فتوکپی خشک است که بوسیله ی چستر کارلسون (Chester Carlson) در سال ۱۹۳۸ابداع شد . در این حالت از مایع شیمیایی به هیچ وجه استفاده نمی‌شود.

  قبل تر از Chester Carlson در سال ۱۷۷۸ جرج کریستوف لیختنبرگ یک روش چاپ الکتروستاتیکی ابداع نموده بوداما کارلسون این حالت چاپ را با عکاسی درهم آمیخت. روش ابتدایی Chester Carlson زمان بر و طاقت فرسا بود زیرا چندین مرحله این روش بصورت دستی و با ورقهای مسطح انجام می گرفت. اما حدود ۱۸ سال بعد با پی بردن به این نکته کلیدی که بجای ورق‌های مسطح بایستی از استوانه فلزی با روکش سلنیوم بهره برد این روش بشکل خودکار انجام گرفت. این تکامل سبب شد تولید نخستین دستگاه فتوکپی خودکار به نام زیراکس ۹۱۴ در سال ۱۹۶۰ توسط شرکت هالویید-زیراکس انجام شد. زیروگرافی در بیشتر دستگاه‌های کپی و چاپگرهای لیزری و LED کاربرد اساسی دارد.

4/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩