برای شکل گیری یک برگه ی کپی شده به دستان شما تفاوتی ندارد که چه نوع دستگاه کپی استفاده می کنید ولی انجام این فرآیند با دستگاه کپی لیزری با سرعت بیشتری صورت پذیرفته و به نوعی مدت زمان کمتری صرف کپی تعداد زیادی از برگه می نماید. فرآیندهای نوری از مکانیسم یکسانی در دستگاه های کپی لیزری و اسکنرها استفاده می نمایند و جایگزین مناسبی برای استفاده از دست در ارائه ی یک مطلب می باشند. با تمامی این اوصاف تکنولوژی های نوری نظیر دستگاه کپی لیزری می توانند پردازش بالاتری نسبت به دستگاه های جوهر افشان داشته و غالبا از کیفیت بالاتری هم برخوردار هستند. در صورتی که، تصمیم دارید تا کیفیت به همراه سرعت بالاتر را تجربه نمایید، پیشنهاد می کنیم تا از دستگاه کپی لیزری در دفاتر اداری استفاده نمایید.
نحوه عملکرد دستگاه کپی لیزری
شاید این روزها وقتی که به دفاتر فنی و مهندسی مراجعه می کنید، ببینید که برای کپی کردن تعدادی از برگه ها از یک دستگاه کپی استفاده می کند که یک نور رنگی در زیر آن در حال حرکت می باشد! شاید این سوال برای شما ایجاد گردد که این دستگاه کپی چگونه برگه ی شما را کپی نموده و در نسخه های مختلف به واسطه ی نور ارائه می نماید؟ باید به شما بگوییم که این دستگاه کپی با عنوان دستگاه کپی لیزری شناخته می شود که مکانیسم آن با سایر مدل ها متفاوت می باشد. یک موضوع مشابه فرآیند استفاده از نور در بخش سی دی رام کامپیوتر شما می باشد که می تواند با استفاده از باریکه ی نور اطلاعات موجود در یک سی دی را بخواند و آن را بر روی مانیتور لپ تاپتان به نمایش بگذارد.
نحوه تنظیم کیفیت چاپ در پرینتر لیزری در این مقاله
ارتباط میان نور و الکتریسیته در دستگاه کپی لیزری
یکی از بحث هایی که در نوع عملکرد و فرآیند ایجاد شده در دستگاه کپی مطرح می باشد، این است که نور می تواند سبب فعال سازی تونر و کوبش جوهر بر روی برگه کاغذ گردد؟ اکنون باید کمی به قبل باز گردیدم و از شما بپرسیم که آیا الکتریسیته با نور متفاوت می باشد؟ برخی تصورشان به این صورت است که نور همان چیزی است که از خورشید تابیده شده و ما می توانیم از آن استفاده کنیم ولی الکتریسته برای فعال نمودن دستگاه های برقی منزل به کار می رود. باید در این خصوص بگوییم که تصور شما کاملا اشتباه است!
به طور کلی نور یک نوع الکتریسیته می باشد و اگر بخواهیم شفاف تر توضیح دهیم، پرتوهای نور یک موج بسیار سرع از الکتریسیته هستند که با استفاده از قوانین الکترومغناطیس به عقب و جلو حرکت داشته و در فضا پخش می گردند.
فرآیند انجام شده در دستگاه کپی لیزری
اساسا در دستگاه های کپی لیزری فرآیند به صورتی است که یک نور بسیار شفاف به منظور تولید یک رونوشت مشخص از یک صفحه ی چاپی استفاده می شود. پروسه ای که نور پیش می برد به این صورت است که تصویر صفحه را مانند سایه بر روی یک درام حساس به نور تابانده و الکتریسیته ی ساکن در این بخش سبب می گردد که ذرات تونر به درام بچسبند و در این حالت جوهر بر روی کاغذ منتقل گردد، در نهایت نیز یک غلتک داغ سبب شود که جوهر ها بر روی کاغذ ذوب شده و بر روی آن قرار بگیرند. به طورکلی این فرآیند در طی چند ثانیه اتفاق می افتد که در دستگاه مختلف متفاوت می باشد.
تعمیر دستگاه کپی لیزری
تمامی دستگاه های برقی بعد از مدت ها استفاده به تعمیر احتیاج دارند و دستگاه کپی لیزری نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. افرادی که دائما از این دستگاه در مراکز فنی و مهندسی استفاده می نمایند باید هر از گاهی برای سرویس این دستگاه اقدام نمایند و یا تونر و درام آن را در یک مدت زمان مشخص تعویض کنند. اکنون ما به شما مرکز تعمیرات کپی را پیشنهاد می کنیم که می توانید به راحتی و با تکیه بر دانش این متخصصین دستگاه خود را به شکل اول خود تحویل بگیرید. باید بگوییم که متخصصین این مرکز به صورت اختصاصی برای تعمیر دستگاه کپی فعالیت می نمایند و از تمامی اطلاعات مشخه های این دستگاه ها اطلاع دارند و می توانند پس از بررسی دستگاه شما علت و میزان هزینه ی لازم برای تعمیر را برآورد نمایند.