آموزش تعویض چیپست کارتریج دستگاه کپی توشیبا به شما یاد می دهد که این بخش از دستگاه کپی را بهتر بشناسید و به موقع برای رفع ایرادات و اختلالات آن اقدام کنید. چیپست در کارتریج دستگاه های کپی بخشی است که کمتر درباره آن صحبت می شود. این بخش در صورت خرابی و اختلال با تعویض، ریست یا غیر فعال کردن، تعمیر خواهد شد.
چیپست کارتریج تراشه ای ظریف از سیلیکون (silicon) است. این قطعه با نام IC یا همان Integrated Circuit (مدار مجتمع) هم شناخته می شود. جنس چیپست از کریستال سیلیکونی است که چندین عنصر الکتریکی را در خود جای داده است. چیپست کارتریج دستگاه کپی مسئول شمارش برگه هایی است که توسط دستگاه چاپ می شوند.
چه وقت چیپست کارتریج دستگاه کپی توشیبا را تعویض کنیم؟
آنچه در آموزش تعویض چیپست کارتریج دستگاه کپی توشیبا آمده است اینگونه است که زمانی که با ارورهایی مثل Toner exhausted، Toner empty، Toner low، Cartridge change، Cartridge Replace در دستگاه کپی خود روبه رو شدید، باید یا کارتریج را تعویض یا اینکه شارژ کنید. چنانچه با تعویض یا شارژ کارتریج، همچنان این ارور ها نشان داده می شوند، باید چیپست کارتریج را ریست کنید. اگر ریست کارتریج موثر نبود، باید آن را تعویض کنید. گاهی نیز می توانید با غیر فعال کردن چیپست، مشکل را حل کنید.
چگونه خطاهای چیپست کارتریج دستگاه کپی توشیبا را برطرف کنیم؟
رفع خطاهای چیپست با روش های زیر ممکن است؛
- تنظیم مجدد خودکار(auto-reset) دستگاه کپی
- تطبیق دستگاه با یک مخزن جوهر جدید یا چیپست جدید
- استفاده از chip resetter متناسب با مدل دستگاه برای بازگرداندن چیپست از حالت خالی به حالت پر
- غیرفعال کردن چیپست یا مانیتور جوهر یا تونر
- روش غیر فعال کردن چیپست کارتریج دستگاه کپی توشیبا
بخشی از آموزش تعویض چیپست کارتریج دستگاه کپی توشیبا مربوط به غیر فعالسازی چیپست است. زیرا گاهی شرایط تعویض وجود ندارد و باید با غیر فعال کردن چیپست، دستگاه را آماده کار کنیم. با غیر فعال کردن چیپست، حتی اگر تونر یا جوهر دستگاه تمام شده باشد، می توانید از دستگاه استفاده کنید. نحوه غیر فعال کردن چیپست کارتریج دستگاه کپی در مدل ها و برند های مختلف، متفاوت است؛ لذا نمی توانیم دستورالعمل کلی برای همه آنها صادر کنیم.
با این حال فقط تا این اندازه توضیح می دهیم که اگر دستگاه شما به اینترنت متصل نیست، باید از منوی تنظیمات دستگاه، گزینه Preferences را بیابید. سپس بسته به نوع و مدل دستگاه خود باید به دنبال گزینه هایی نظیر Store Anonymous Usage Information یا Data Storage یا نظایر اینها بگردید و آن گزینه را خاموش کنید. برای دوباره فعال کردن چیپست، دستگاه خود را به تنظیمات اولیه کارخانه برگردانید.
این مقاله کاربردی را از دست ندهید: آموزش نصب کارتریج
مراحل تعویض چیپست کارتریج دستگاه کپی
تعویض چیپست کارتریج دستگاه کپی توشیبا مراحل مختلفی دارد. این آموزش تخصصی و حرفه ای، حساسیت بسیار بالایی دارد که باید در نظر گرفته شود. به علاوه مهارت و تجربه لازم برای تعویض چیپست نیز لازم و ضروری است. باید بدانید که تعویض چیپست کارتریج دستگاه کپی در هر دوره ای از شارژ کارتریج مقرون به صرفه نیست و باید از روش های دیگری استفاده کنیم که از لحاظ اقتصادی هم به صرفه باشند.
یکی از این روش ها آپدیت فریمور است. آپدیت فریمور باعث می شود که با هر بار شارژ کارتریج، نیازی به تعویض چیپست نباشد. فریمور نرم افزاری است که بر روی دستگاه تعریف شده و باعث می شود سنسور شناسایی چیپست غیر فعال شود و چیپست از حالت سخت افزاری به نرم افزاری تغییر حالت دهد. البته وقتی یک چیپست جدید به جای چیپست قدیمی نصب میشود، کنتور کارتریج صفر میشود و امکان شارژ مجدد برای آن فراهم می شود. در این شرایط بدون تعویض چیپست کارتریج حتی با کارتریج پر از تونر و جوهر هم امکان چاپ وجود نخواهد داشت.
مرکز تعمیرات کپی و خدمات دستگاه های اداری
مرکز تعمیرات کپی با هدف ارائه خدماتی بهتر به همه کاربران تهرانی و شهرستانی راه اندازی شده است. این مجموعه یک مرکز تخصصی ارائه دهنده خدمات فروش و پس از فروش و تعمیرات برندهای به نام توشیبا، اچ پی، سامسونگ، ریکو، شارپ و غیره است. مجموعه تعمیرات دستگاه کپی در راستای ارائه خدماتی بهتر، سرویس های متعددی را در واحد های گوناگون ارائه می دهد. به کمک این مرکز می توانید بهترین و امن ترین خدمات را در حوزه فروش و پس از فروش دستگاه های اداریر برندهای مختلف تجربه کنید.